duminică, 18 noiembrie 2007

DROGURILE

 Drogul.Linia de demaractie intre doua lumi.De o parte sunt traficantii.Cei care vand iluzii, si tot odata cu ele,moartea.Langa ei, victimele lor.Cei pe care statisticile ii numesc "toxicomani".De cealalta parte noi ceilalti,care de multe ori nu vrem sa stim ce se petrece in universul in care moartea alba guverneaza.Victimele sunt cei care spun:"Incerc si eu.Doara odata".A doua oara vor sa traiasca starea pe care au trait`o prima oara.Si asa mai departe.Deja se atinge momentu in care nu mai exista nici o cale de iesire,este ca un drum continu fara intoarcere.Viata lor nu va mai fi nicodata ce a fost,nici macar amintirile sau remuscarile nu le vor ramane.
 Insa doza lor cea de toate zilele costa foarte mult,asa ca toxicomanii sunt in stare de orice pentru a nu ramane fara drogul "salvator".Ei devin sclavi ai traficantilor care detin "puterea absoluta":HEROINA.
 Cum insa drog la drog trage ca si ban la ban,dependentii au nevoie pe zi ce trece de doze din ce in ce mai mari si mai dese.
 Pe seama nefericirii tuturor acestor oameni se imbogatesc membri ai lumii interlope care dirijeaza o buna parte din afacerile necurate din Romania.