duminică, 24 februarie 2008

Provocarea

Te-ai gandit vreodata ca tot ce faci acum in secunda urmatoare devine istorie?Ai realizat vreodata ca fiecare gand si vorba spusa devine o amintire si ca fiecare fapt al tau iti scrie propria istorie,ca viata ta e o carte si ca randurile ei au fost candva vorbe apoi fapte?
FAO!!
O sa afli ca adevarata istorie s-a scris de mult...tu nu faci decat sa-i duci cursul caci tot ce faci devine istorie
O sa realizezi ca totul depinde de ceea ce gandesti tu acum,ca trecutul nu e decat ceea ce esti daca te lasi prins de amintiri,ca poti devenii chiar tu o amintire in ochii tai si ca viitorul costa cat un gand si-o fapta.
Asta ma face sa ma intreb daca sunt pregatit sa sacrific timpul in care scriu aceste randuri,dar daca ma gandesc ca am pierdut atatia ani crezand in lucrurui si in oameni care mi-au aratat cat de fatale pot fi naivitatea,necunoasterea,slabiciunea si ignoranta chiar pe pielea mea,as mai scrie milioane de pagini doar ca sa-i ingrop in ele.
Tine minte ca in viata totu e bazat pe provocare,pe concurenta si ca in drum iti vor sta doar aceia care vor confunda asta cu razboiul.Invata din greseli caci doar asa vei realiza ca daca vrei sa schimbi ceva trebuie sa te schmbi pe tine mai intai si ca daca vei continua sa faci ceea ce faci vei primi ceia ce primesti.
Nu te lasa manipulat!..arata ca vezi si ca sti caci doar cunoasterea iti da forta sa treci pe acolo pe unde alti si-au rupt picioarele.Nu ai cum sa cazi cand ai inima si ochii deschisi,dar poti sa le calci limitele in picioare ca pe un joc de sotron acelora care nu inteleg ca tu esti mai bun decat tot ce au fost ei vreodata,ca ceea ce intelegi tu nu tine de varsta si ca nu poti pleca fruntea in fata unei realitati si a unui sistem creat de cei care si-au pierdut de mult luptele interioare.Fa pasul peste tiparele si standardele lor depasite chiar atunci cand ei te vad un nimeni,caci cu siguranta asta vor vedea in tine atunci cand vei refuza sa devi inca o victima colaterala in razboiul purtat de ei pe coloana ta.
De ce sa simti tu asta?oare nu e de ajuns ca privesti neputincios la un sistem care suge viata si zambetul parintilor tai si ca in fiecare zi simti o dorinza arzatoare de a schimba asta cu orice pret? SPUNEO!..caci daca alti nu stiu acum vor auzi,daca nu vad acum vor vedea si daca vor sta in cale treci prin ei caci faci parte dintr-o generatie ce nu poate ramane in sah.nu lasa conceptul miscari sa devina doar teorie si proza in foi..deschide-ti mintea caci pana la urma asta-i provocarea!

   sursa: ANTROPIC